Leentje Visser

Soul Surf Yoga is Leentjes eigen yogaschool waar ze al sinds 2010 les geeft. Als meubelmaker begonnen met yoga om het lichaam gezond en sterk te houden en dat werd algauw een Hatha yoga opleiding en een paar jaar later Yin yoga. Ze geeft een variatie aan lessen en is tevens eigenaar van Studio Hoog en Droog en Studio Dolphi.

Inschrijven:

Soul Surf Yoga werkt met het online systeem van Momoyoga.
Je kunt hiermee makkelijk je lessen inplannen, wijzigen of annuleren.

Specialiteiten van Leentje:

Hatha Yoga
Hatha Yoga is fijn is voor een breed publiek. Het is actief én rustig tegelijk en omvat allerlei verschillende soorten asana’s (houdingen), pranayama (ademoefeningen) en meditatie. Je maakt contact met je lichaam, jezelf en de ademhaling. Je komt bewust en ontspannen uit de les.

Vinyasa Flow
Vinyasa Flow Yoga is een krachtige, dynamische vorm van yoga. Meditatie in beweging!
De oefeningen worden verbonden met elkaar door vloeiende bewegingen en de adem. Er wordt gebruikt gemaakt van de Zonnegroet in verschillende uitvoeringen. Een lekkere uitdagende vorm van Yoga.

Yin Yang Yoga
In een Yin Yang yogales werken we met beide kwaliteiten doordat actieve, dynamische bewegingen (Yang) afgewisseld worden met verstillende, meditatieve houdingen (Yin) die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden.
De Yang in de bewegingen is gericht op de spieren en zorgt voor een krachtig vitaal lichaam. De Yin houdingen richten zich meer op het dieper liggende bindweefsel rondom gewrichten en organen en brengen je in contact met de stilte in jezelf. Zo ontstaat er een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Yin Yoga
Deze stille, meditatieve vorm van yoga geeft rust en ruimte in lichaam en geest. Je blijft langere tijd in één positie. Ook heel geschikt voor mensen met klachten van fysieke aard. In iedere les is er een bodyscan, aandacht voor de ademhaling en ontspanning.

​Gentle Hatha Yoga
Een rustige vorm van Hatha Yoga. De houdingen zijn zachter, hoewel er ook gewerkt wordt aan het opbouwen van kracht en balans. Ook voor ouderen en zwangeren zeer geschikt.

​Aerial Yoga
Je doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Je ervaart vrijheid terwijl je zweeft in de lucht en creëert lengte en ruimte in je lichaam.

​Aerial Yin Yoga
In deze vorm van Aerial Yoga combineren we voordelen van Yin Yoga met de mogelijkheden van het doek. In de houding probeer je zo min mogelijk spierkracht te gebruiken en maak je zoveel mogelijk gebruik van het doek en de zwaartekracht.

T. 06-10096605
E. soulsurfyoga@yogaharlingen.nl

Lestijden van Leentje:

Maandag

08.30-09.45
10.00-11.15
17.30-18.45
19.00-20.15

Hatha Yoga
Hatha Yoga Relax
Yin Yang Yoga
Yin Yoga

Dinsdag

19.00-20.15
20.30-21.45

Vinyasa Flow
Hatha Yoga

Donderdag

09.00-10.15
10.30-11.45
19.00-20.15
20.30-21.45

Hatha Yoga
Haha Yoga Relax
Hatha Yoga
Yin Yoga 

Vrijdag 09.00-10.15 Yin Yoga 
Zaterdag 09.00-10.15 Hatha Yoga