Verhuur

Iedereen is bij ons welkom, voor les­pro­gram­ma’s op vaste momenten in de week maar zeker ook voor incidentele activiteiten, zoals het geven van een workshop, het organiseren van een lezing of het houden van een fotoshoot.


De ruimte kan worden gehuurd per lesuur of per dagdeel. Voor meer informatie of andere wensen kun je contact met ons opnemen. In overleg is bijna alles mogelijk.

Studio Hoog & Droog

Studio Hoog en Droog is een multifunctionele ruimte gelegen tussen de Hoog- en de Droogstraat in het historische centrum van Harlingen. De studio biedt ruimte aan mensen die een mooie locatie zoeken voor hun activiteiten zoals yogalessen, workshops en lezingen of fotoshoots.

De zaal heeft een prachtige houten vloer met vloerverwarming en mooie dimbare verlichting. Tevens zijn er matjes, kussens, dekens, bolsters en eventueel stoelen aanwezig. Er is een kleine kitchenette voor het zetten van thee. De studio is voorzien van wifi en Sonos boxen voor het afspelen van muziek.

Studio Dolphi

Studio Dolphi is een intieme kleine yogastudio in het centrum van Harlingen. De ruimte is zeer geschikt voor kleine groepen en 1 op 1 sessies zoals massages en coaching. 

Alles wat er nodig is voor het geven van yogalessen, workshops, massage en coaching is aanwezig. Fijne wollen matten en een massagetafel. Er is een klein kitchenette voor het maken van thee. De zaal beschikt over wifi en bluetooth boxen voor het afspelen van muziek.