Ypga Harlingen is de overkoepelende onderneming en heeft onder zich Studio Hoog en Droog en Studio Dolphi. Studio Hoog & Droog is een multifunctionele ruimte gelegen tussen de Hoog- en de Droogstraat in het historische centrum van Harlingen. De studio biedt ruimte aan mensen die een mooie locatie zoeken voor hun activiteiten. 

Sinds de opening in 2013 weet een groeiende groep mensen Hoog en Droog te vinden voor yogalessen, meditatie, individuele sessies en voorstellingen. 

Huren

Studio Hoog en Droog is een multifunctionele ruimte gelegen tussen de Hoog- en de Droogstraat in het historische centrum van Harlingen. De studio biedt ruimte aan mensen die een mooie locatie zoeken voor hun activiteiten. 

Sinds de opening in 2013 weet een groeiende groep mensen Hoog en Droog te vinden voor yogalessen, meditatie, individuele sessies en voorstellingen. 

Faciliteiten
De studioruimte is 6 x 11 meter groot, heeft een houten vloer met vloerverwarming en beschikt over een pantry voor het maken van thee of koffie. In het pand zijn een kleedkamer en een toilet aanwezig.
Ook is er een wifi-geluids­installatie. Tevens is er een iPad aanwezig. En er zijn klapstoelen beschikbaar voor lezingen.

Door de vele ramen is er overdag voldoende daglicht en ’s avonds zorgt de dimbare indirecte verlichting voor een aangename atmosfeer. ​

Yoga heeft fysieke, mentale en spirituele voordelen

Yoga

De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft niet lenig te zijn of op je hoofd te staan om mee te kunnen doen.

Vinyasa Flow

Een dynamische vorm van yoga. De oefeningen worden met elkaar verbonden door vloeiende bewegingen en de adem.

Yin Yoga

Yin Yoga Yin Yoga is een stille, meditatieve vorm van yoga en geeft rust en ruimte in lichaam en geest.

Pilates

Bij Pilates is houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt.

Reset je zenuwstelsel

Er zijn vele redenen waarom yoga gezond is, maar een daarvan is de positieve invloed die het heeft op ons zenuwstelsel. Zeker vrouwen die hormonaal zijn kunnen heel veel baat hebben bij yoga.